Locatie

Jaarbeurs Utrecht

BCF Career Event vindt plaats op 24 mei 2018 in het Beatrix gebouw van Jaarbeurs Utrecht.

ADRESGEGEVENS
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

ROUTE & BEREIKBAARHEID
Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Met het openbaar vervoer...

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Het is zelfs mogelijk om bij de uitgang van het station binnendoor via de traverse in het Beatrixgebouw te komen. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw.

Voor een gedetailleerde reisplanning per openbaar vervoer kunt u gebruik maken van onderstaande reisplanner of via 9292.nl.

Met de auto...

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Parkeerterrein - P1 of P3

Wij adviseren u om uw auto te parkeren tijdens BCF Career Event in parkeerterreinen P1 of P3 van de Jaarbeurs. Alle parkeerterreinen zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag (dit betreft dus 24 uur). Bij het inrijden op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij Jaarbeurs parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Voor meer informatie over parkeren bij de Jaarbeurs kunt u hier terecht.

9292 reisplanner

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.