Abonneren nieuwsbrief

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of ben je je aan het oriënteren op de volgende stap in je carrière? Vul onderstaand je gegevens in om op de hoogte te worden gehouden van onze carrière evenementen en diensten.

Wilt u als werkgever op de hoogte blijven? Registreer u dan onder "Voor werkgevers".
Wanneer ben je afgestudeerd of gepromoveerd of wanneer verwacht je dit te zullen doen?
Hoogst genoten opleiding
BCF Career Event België BCF Career Event Nederland BioBusiness Summer School en trainingen Congressen en conferenties Vacatures Lab Career Event
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Voer alsjeblieft de juiste beveiligingscode in.

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.