BCF Career Event

BCF Career Event is in Nederland al ruim 10 jaar de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma. BCF Career Event is zelfs uitgebreid met een editie in België en in 2018 zal hiervan de derde editie worden gehouden. Voor werkgevers is BCF Career Event bij uitstek geschikt om zich te profileren als aantrekkelijke werkgever en om in contact te komen met het talent van vandaag en morgen.

De volgende editie van BCF Career Event in Nederland vindt plaats in het Beatrix gebouw van Jaarbeurs Utrecht op 24 mei 2018.

De volgende editie van BCF Career Event in België vindt plaats in Gent ICC op 22 november 2018.


Waarom deelnemen?


Versterk uw imago als werkgever
Geen ander event brengt zoveel hoogopgeleid talent uit de sectoren Life Sciences, Chemie, Food & Farma bij elkaar als BCF Career Event. Hierdoor is het event uitermate geschikt om uw organisatie te profileren en uw imago als werkgever te versterken.

Werf talent voor uw organisatie
Op de beursvloer ontmoet u hoogopgeleid talent dat direct of in de nabije toekomst uw organisatie kan versterken. Via het persoonlijke contact krijgt u direct een goede eerste indruk van een kandidaat, wat u veel tijd bespaart in de latere selectie.

Bouw en onderhoud uw netwerk
BCF Career Event biedt u de mogelijkheid om uw netwerk in de sector te vergroten; niet alleen onder werkzoekenden, maar ook onder vele verenigingen, netwerkorganisaties, werving & selectiebureaus en andere werkgevers.


Hieronder vindt u meer informatie voor zowel BCF Career Event Nederland als België. Klik op het betreffende onderwerp om de informatie te zien.

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.