BCF Career Event

Career Event voor Life Sciences, Chemie, Food & Farma
BCF Career Event is de grootste carrièrebeurs in Nederland voor Bio, Chemie, Food & Farma. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière.

De volgende editie van BCF Career Event is op donderdag 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht.

Wat biedt BCF Career Event jóu?

  • Meer dan 100 interessante organisaties
  • Ruim 80 standhouders en werkgevers op de beursvloer
  • Inspirerend programma & presentaties
  • Carrièrevoorlichting van professionals
  • CV- & LinkedIn checks door ervaren recruiters
  • Een-op-eengesprek met een carrière coach
  • Diverse netwerkmogelijkheden
  • Gratis goody bag met o.a. exemplaar van de BCF Career Guide

Bent u werkgever?
Kijk dan op de pagina VOOR WERKGEVERS of vind deze in het menu hierboven.

Hoofdsponsoren

Sponsor

PRIMER Professionals
Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.