Programma 2018

We zijn nog druk bezit met het samenstellen van een zowel inspirerend als informatief programma. Bekijk hier vast de eerste sprekers en sessies.

We zijn ontzettend trots om de keynote spreker van dit jaar aan te kondigen: Ton Logtenberg CEO en Co-founder van Merus.

De trainers van Mind Elevators zullen een crash course geven over falen, met hun presentatie ‘Fail your way forward’. Ook zullen zij tips geven om te netwerken met hun presentatie ‘Connect like a pro’.

Michiel Andreae, de Body Language Coach hield vorig jaar een zeer populaire presentatie, dit jaar is hij er weer bij, om te vertellen over how body language can help you get hired

Een nieuwe partij dit jaar is von Faber Consult, Sonja, LinkedIn expert zal vertellen over hoe je LinkedIn optimaal gebruikt, en alle ins en out over solliciteren via Social Media.

Onze partner ‘Een wereld van verschil’ zal dit jaar wederom een paar prestentaties geven, onder andere over PhD management, hoe start je de jobhunt, en werk zoeken voor introverts.

Een carriere in de industrie aan het overwegen? Kom dan naar de presentatie van Miriam Bujny, director biomarkers bij ProQR over haar transitie van from science to business.

Als je nog steeds de voor en nadelen tussen industrie en wetenschap aan het afwegen bent, kom dan naar de Academia vs Industry panel discussie. Hier kan je luisteren naar de visie van experts en zelf ook je Ideeën en vragen delen.

Er zijn er ook weer een hoop bedrijfspresentaties, van Johnson & Johnson, Roche, TNO, Galapagos, Research in Germany, PRIMER Professionals & Ajilon.

Hou deze pagina in de gaten voor updates want er komen zeker nog interessante presentaties bij!


Klik hier voor het programma van 2017

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.