Topdag voor werkgevers en werkzoekenden: BCF Career Event België op 16 november in Gent

Afgelopen donderdag 16 november hebben Life Sciences werkgevers en werkzoekenden een zeer succesvolle dag gehad in Gent ICC tijdens de tweede Belgische editie van BCF Career Event. Met meer dan 75 organisaties en ruim 1500 aangemelde bezoekers overtrof deze editie de verwachtingen van de organisaties en de aanwezigen.

De persoonlijke inventarisatie onder de standhouders leverde louter positieve reacties op. De deelnemende organisaties waren vooral te spreken over de uitmuntende organisatie en geen standhouder kwam aandacht te kort van bezoekers. Het was de hele dag druk op de beurs: een niet-aflatende stroom aan bezoekers hielden de standhouders de hele dag in gesprek.

Ook van de bezoekers zijn al vele positieve reacties ontvangen. Ze waardeerden vooral het grote aantal interessante standhouders en de diverse diensten voor carrière ondersteuning. Zeer populair waren de gratis coaching sessies van My Future Works, de LinkedIn fotografie en de cv-checks. Ook was er veel interesse voor het programma; bij de sessie ‘How to ace the job interview’ knalde de zaal uit zijn voegen. De organisatie blikt dan ook terug op een zeer succesvol event.

Heeft u deze editie gemist? Geen nood: de volgende editie van BCF Career Event wordt gehouden op 24 mei in Jaarbeurs Utrecht in Nederland, op 22 november 2018 kunt u de derde editie van BCF Career Event België verwachten in Gent. 

BCF Career Event Belgium 16-11-2017
Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.