Hoe uw cv uploaden en waarom?

Bij BCF Career Event België 2017 kon u uw cv van tevoren uploaden, zodat wij een exclusieve CV-kaart voor u konden maken. Meerdere standhouders hadden tijdens het event een scanner, deze kon gebruikt worden om uw kaart te scannen en uw gegevens op een laptop op te slaan. Dit maakte de opvolging met kandidaten veel gemakkelijker.

Daarnaast, als u uw cv heeft ge-upload of alsnog upload, kunnen recruiters u proactief vinden, ook na het event. Zou het niet super zijn als u uitgenodigd wordt op een gesprek op basis van uw cv?

BCFjobs account
Wist u dat als u zich heeft geregistreerd voor BCF Career Event, u automatisch een BCFjobs account krijgt? BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Life Sciences.
U heeft een aparte email ontvangen met uw wachtwoord op de dag van uw registratie voor het event.

Hoe upload ik mijn cv op BCFjobs?
a) U kon uw cv uploaden tijdens registratie voor BCF Career Event.
b) Stond u inderdaad ingeschreven voor het event? U kunt uw cv alsnog uploaden of updaten bij BCFjobs:
      1) Ga naar www.bcfjobs.nl en klik rechts bovenin op 'INLOGGEN (WERKZOEKENDE)'
      2) Voer uw inloggegevens in en klik op 'Documenten'
      3) Bij 'CV upload' kunt u uw cv uploaden
 
CV-checks
Bij BCF Career Event, bieden wij ook CV-checks. Als u een kopie van uw cv had meegenomen, dan kon u gratis feedback krijgen van ervaren recruiters.
Het best is om eerst dit artikel te lezen en uw cv te updaten. Bij een mooi basis cv konden recruiters u helpen met de details.

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.