FAQ visitors

Hieronder vindt u de antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de organisatie via info@bcfcareerevent.be.

IK HEB DE BEVINGSEMAIL NIET ONVANGEN, WAT NU?
Om te voorkomen dat de bevestigingsemail wordt onderschept door de spamfilter van uw e-mail provider, adviseren we u om ons toe te voegen aan uw adresboek (info@bcfcareerevent.be). Dat u geen bevestigingsemail hebt ontvangen, betekent niet per definitie dat u niet ingeschreven bent. Neem voor de zekerheid contact op via info@bcfcareerevent.be

Voor wie is BCF Career Event bedoeld?
BCF Career Event is voor iedereen die actief is of wil zijn in de sectoren Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Middels dit evenement kunnen (TSO, BSc, MSc, PhD)-studenten, postdocs en (young) professionals in deze sectoren in contact komen met relevante werkgevers, opleidingsinstellingen en werving- en selectiebureaus. Klik hier voor meer informatie over de doelgroep.

Wat kost een toegangskaart voor werkzoekenden?
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 8 november), is deze voor werkzoekenden gratis. U kunt ook op 16 november ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- contant bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.

Hoe schrijf ik mij in als bezoeker?
U kunt zich inschrijven voor BCF Career Event België 2017 via deze link. Vul het formulier in en klik op ‘Verzenden’. Na uw registratie ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Heeft u al een BCFjobs account of ooit eerder deelgenomen aan BCF Career Event? Klik dan op 'Ik heb mij al eens ingeschreven of heb al een account op BCFjobs.nl'.

Hoe upload ik mijn CV op BCFjobs?
Ga naar www.bcfjobs.nl en klik rechts bovenin op 'INLOGGEN (WERKZOEKENDE)'. Voer vervolgens uw inloggegevens in en klik op 'Documenten'. Bij 'CV upload' kunt u uw CV uploaden.

Waarom uw CV uploaden?
Als u op zoek bent naar een nieuwe baan en gevonden wilt worden door de werkgevers die deelnemen aan BCF Career Event, uploadt dan uw CV op BCFjobs. Niet alleen kunnen de bedrijven uw CV online via de website vinden, ook kunnen standhouders op 16 november uw persoonlijke CV kaart scannen en zo direct uw digitale CV op hun laptop ontvangen.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven als bezoeker?
Tot en met 8 november kan u online inschrijven voor BCF Career Event België 2017. Na deze datum kan u via de registratiepagina het on-site registratieformulier downloaden. Door dit formulier uit te printen, in te vullen en in te leveren bij de on-site registratiebalie, kunt u tegen betaling van €10,- deelnemen, of gratis aanmelden na 14.00 uur. Of u kunt het formulier ter plekke invullen. Let op: u kunt alleen met CASH betalen op locatie.

Wanneer ontvang ik mijn toegangsbewijs?
U heeft uw toegangsbewijs op 9 november einde van de middag via e-mail ontvangen. In deze e-mail staat uw persoonlijke registratienummer. Vergeet niet deze e-mail met uw persoonlijke nummer mee te nemen als een printje of digitaal via uw smartphone!

Ik heb mijn toegangsbewijs niet ontvangen, wat nu?
Om te voorkomen dat uw toegangsbewijs wordt onderschept door de spamfilter van uw email provider, adviseren we u om ons toe te voegen aan uw adresboek (info@bcfcareerevent.be). Heeft u uiterlijk 8 november aangemeld voor BCF Career Event België 2017, maar geen toegangsbewijs ontvangen? Check dan eerst de spamfolder! Is de e-mail ook niet in de spamfolder terechtgekomen? Print dan uw bevestigingsmail (die u na uw registratie hebt ontvangen) uit of neem deze digitaal mee op 16 november. Ook kan u contact opnemen met de organisatie via info@bcfcareerevent.be.

Is er een garderobe?
In Gent ICC is er een garderobe, deze is beschikbaar tegen contante betaling.

Hoe kan ik betalen?
De meeste activiteiten op BCF Career Event België 2017 zijn gratis, maar voor on-site registratie, enkele activiteiten en voor catering is het alleen mogelijk om met CASH te betalen.

Welke organisaties doen er mee? 
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle organisaties die deelnemen aan BCF Career Event België 2017.

Welke presentaties / workshops worden er gegeven?
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle presentaties en workshops die gegeven worden tijdens BCF Career Event België 2017.

Moet ik me van tevoren aanmelden voor de presentaties / workshops?
Nee, dat is niet nodig. U kunt op de dag zelf bepalen naar welke sessies u gaat. Wilt u een bepaalde sessie absoluut niet missen? Zorg dan dat u op tijd bij de zaal bent, want vol=vol.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden als bezoeker?
Bepaal vooraf aan het evenement met welke werkgevers u in gesprek wilt gaan en welke vacatures ze hebben. Op BCFcareerevent.be en BCFjobs.nl kan u zien welke werkgevers aanwezig zullen zijn en welke posities momenteel open staan. Bepaal verder welke presentaties of workshops u zeker wilt bijwonen. Het aantal personen dat een presentatie kan bijwonen is beperkt, dus zorg dat u op tijd bent. Breng een aantal kopieën van uw CV mee (tip: uw CV mag niet langer dan 2 pagina’s zijn). Een foto van uzelf op het CV helpt recruiters om u te herinneren (gebruik echter geen vakantiefoto’s!). Laat alleen uw CV zien als de recruiter ernaar vraagt of wanneer het in het gesprek ter sprake komt. Kan u zichzelf in 1 minuut introduceren? Zorg ervoor dat u 1 minuut kan presenteren en vertellen wat u zoekt. Hierdoor is het makkelijker om een duidelijk antwoord te geven wanneer een recruiter vraagt naar uw achtergrond en specialisaties.

Hoe kan ik mij afmelden als bezoeker?
U kan afmelden voor BCF Career Event België 2017 door een e-mail te sturen naar info@bcfcareerevent.be.

Hoe laat opent de bezoekersregistratie?
De registratie is geopend van 09.30 - 15.30 uur.

Hoe laat opent de beurs?
De beursvloer gaat om 09.45 uur open. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Rond 16.30 uur is BCF Career Event België 2017 afgelopen.

Is er catering aanwezig?
Er zullen meerdere cateringpunten op de beursvloer aanwezig zijn. Deze cateringpunten bieden tegen betaling koffie, thee, frisdranken, snacks en lunchitems aan. Let op: u kunt alleen met CASH betalen op locatie.

Waar moet ik zijn?
BCF Career Event vindt plaats in Gent ICC. Van Rysselberghedreef 2 – Citadelpark. Plan met NMBS, Thalys, TGV of De Lijn je route. Komt u met de auto? De Parkeergarage van Gent ICC is gereserveerd voor standhouders en sprekers, u kunt parkeren:
- Onder het Sint-Pietersstation, dit is een publieke parkeergarage met 2.500 ondergrondse parkeerplaatsen.
- Onder het Sint-Pietersplein, dit is een publieke parkeergarage met 700 ondergrondse parkeerplaatsen.
Beide parkeergarages zijn slechts 10 minuten wandelen van Gent ICC.

Wat moet ik aantrekken?
Het is niet nodig om volledig in pak te komen, maar kleedt u wel met aandacht. Als u spreekt met recruiters of andere professionals wilt u wel een goede indruk maken! Ga vooral even praten met Laurence Boxus of luister naar haar presentatie over 'What you wear has much more impact than you think'.

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.