Win mooie prijzen!

Voor diegene die er vroeg bij waren met inschrijven voor BCF Career Event dit jaar zijn we een speciale prijzenactie gestart. Heeft u een prijzenformulier ingevuld? Dan maakt u kans op de volgende prijzen.

WIN - Solliciatietraining van SOLID, Your talent support

SOLID your talent support

Zenuwachtig voor je eerste sollicitatie, of kan je wel wat extra oefening gebruiken? Dan moet je nu je kans grijpen! SOLID verloot namelijk een sollicitatietraining! Jij krijgt de kans om een sollicitatie gesprek te oefenen en daarop uitgebreide feedback te krijgen. Ook wordt je CV en motivatiebrief uitgebreid bekeken. Jij zal met een zelfverzekerd gevoel naar huis gaan.

WIN - Uitgebreide coaching sessie

My Future Works

Op BCF Career Event kan je door onze coaches een korte gratis coaching sessie krijgen, ideaal voor korte brandende vragen. Maar als je een langer gesprek wilt voeren kan je een gratis coaching sessie winnen van de coaches van My Future Works!

WIN - Boek ‘The Floor is Yours – Leren presenteren, van brainstorm tot applaus’

Geeft u wel eens presentaties voor een groot of klein publiek? Voelt u zich wel eens onzeker of heeft u moeite met de juiste timing?
Of bent u bang dat het publiek zich verveeld. Wenst u ook een presentatie te geven die echt activeert? Lees dit boek en leer alles over het presenteren van uw ideeën.

WIN - Deelname in de BioBusiness Summer School 2018!

Biobusiness Summer School

Ben je een PhD, Postdoc of een Master in Life Sciences en overweeg je een carrièrestap te maken van de academische wereld naar de Life Sciences industrie? Dan is dit jouw kans! De organisatie van de BioBusiness Summer School verloot een gratis deelnameplek!
De BioBusiness Summer School vindt plaats van 25 t/m 29 juni 2018 in Amsterdam.

  

Register here for BCF Career Event!