Nieuws BCF Career Event Nederland

Hieronder vind je het laatste nieuws van BCF Career Event. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event of volg BCF Career Event op LinkedIn, Facebook of Twitter.

22-01-2018

Helix Consulting
Helix Consulting is een consultancybedrijf gerund door studenten vanuit de studievereniging NWSV Helix. Helix is gekoppeld aan het departement Innovatie- Milieu en Energiewetenschappen van de Universiteit Utrecht, en specifiek aan de opleidingen Natuurwetenschap en innovatiemanagement (BSc), Innovation Sciences (MSc) en Sustainable Business and Innovation (MSc). Vanuit onze opleidingen worden studenten zorgvuldig geselecteerd om via Helix Consulting meer praktijkervaring op te doen. Dit wordt gedaan door cases uit te voeren voor bedrijven. De kwaliteit van het geleverde product door onze studenten wordt hoog gehouden door intensieve begeleiding van professoren en geselecteerde masterstudenten aan de Universiteit Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.helix-consulting.nl.

04-01-2018

Jullie mogen weer..
De registratie voor de 14e editie van BCF Career Event op 24 mei is geopend! Vanaf nu kun je je weer helemaal gratis inschrijven voor deze veelzijdige carrièrebeurs in Life Sciences. Bemachtig snel je plekje door op de knop rechtboven te klikken.

28-11-2017

Onze sponsor PRIMER Professionals
Fijn dat PRIMER Professionals wederom aanwezig zal zijn als sponsor op 24 mei 2018 tijdens BCF Career Event in Beatrix Gebouw - Jaarbeurs Utrecht. 'Start to get things done with PRIMER'; lees meer op www.primerbiobusiness.com.

06-11-2017

Hoofdsponsor Johnson & Johnson is er weer bij
Ontzettend fijn dat we Johnson & Johnson weer als hoofdsponsor bij de grootste carrièrebeurs in life sciences & farma hebben! Het is een perfecte match met onze doelgroep, kijk voor meer info op http://www.janssen.com/.

31-10-2017

Bericht van onze partner Subliem
Na het gigantische succes van voorgaande jaren is hij er weer: de Innovation Career Day! Voor de SBI-studenten en studenten van aan SBI gerelateerde studies organiseert Subliem elk jaar een carrièredag, vooral gericht op het innovatieve karakter van bedrijven. Vragen worden beantwoord, connecties gelegd en bovenal werken de studenten hierbij aan CV-building. Het evenement vindt dit jaar plaats op vrijdag 3 november in het O2-gebouw (Gustav Mahlerlaan 3004). Bedrijven uit verschillende vakgebieden zijn aanwezig die dag om intensief met onze studenten in contact te komen. Hierbij kunt u denken aan consultancy bedrijven als Accenture, maar ook aan multinationals als Philips en startups als Coffeebased en Nanonow zijn langs geweest. Gratis inschrijven kan via: https://goo.gl/forms/uB3W1epFTcdpx67M2.

21-09-2017

CLS is er weer bij als hoofdsponsor
Vorig jaar waren ze niet te missen, met die paarse doppers! Ook in 2018 zijn ze weer van de partij als hoofdsponsor. Jullie zijn meer dan welkom op het sponsorplein op de beursvloer, CLS Services!

14-09-2017

Nieuwe brochure 
Met trots presenteren we onze vernieuwde brochure van BCF Career 2018. Onze producten (Event, Guide & Jobs) zijn verenigd in een overzichtelijk en fris ontwerp. Stuur een e-mail om het nieuwe ontwerp te ontvangen: l.stavast[at]hyphenprojects.nl.

31-08-2017

Roche- Roche -Roche
Dat ze weer zijn aangemeld als hoofdsponsor voor 2018 zou te maken kunnen hebben met de waardering van een 8.0 die we van Roche kregen de laatste editie! Het is natuurlijk super belangrijk om onder andere onze hoofdsponsoren tevreden te houden. Bedankt voor jullie sponsorschap! Check Roche op www.roche-diagnostics.nl.

19-07-2017

Lees onze gratis BCF Career Guides
Ben je op zoek naar inspiratie, tips en bedrijfsprofielen? Bekijk onze gratis BCF Career Guides, een super goede manier om jou te inspireren deze zomer!

28-06-2017

Maak kennis met onze summer deal voor standhouders:
Aanmelden als standhouder vóór 19 juli a.s. geeft niet alleen extra korting op het pakket, maar ook gratis vacatures voor BCFjobs, die u nu of later kunt plaatsen. Vraag Lisanne als je de nieuwste prijzen nog niet hebt ontvangen!

07-06-2017

YESYESYES!
Tijd om je agenda erbij te pakken en de volgende editie van BCF Career Event op te schrijven..
24 MEI 2018
We kregen veel positieve reacties op de locatie van 2017, dus Jaarbeurs Utrecht - Beatrix gebouw zal ons in 2018 weer verwelkomen. We zijn blij om deze 14e editie alweer te mogen aankondigen! Ben jij aanwezig? Gratis bezoekers registratie opent op 17 november. En kun je niet wachten op deze Nederlandse editie? Dan kom je toch gewoon naar België >> BCF Career Event in Gent ICC op 16 november 2017.

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.