Word BCF België Ambassadeur en krijg exclusieve privileges!

Heb jij een mooi netwerk in België en wil hen helpen bij de volgende stap in hun carrière oriëntatie? Word ambassadeur, profiteer van exclusieve voordelen en help ons BCF Career Event België 2017 onder de aandacht te brengen binnen jouw netwerk!

Wat houdt het ambassadeurschap in?
Via o.a. Facebook, LinkedIn en/of Twitter kan je je netwerk adviseren deel te nemen aan BCF Career Event België 2017 op 16 november in Gent ICC. Waarom? Zodat zo veel mogelijk mensen hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten! Als jij een aantal berichten verspreidt via je social media kanalen geef je je eigen netwerk ook de kans dit event bij te wonen. Daarnaast waarderen we het als je het event onder de aandacht wilt brengen door middel van het ophangen van posters en verspreiden van flyers. Deze kunnen wij per post naar je toe sturen.

Wat krijg je ervoor terug?
Wanneer jij een aantal van onze berichten deelt via je netwerk dan krijg jij de volgende privileges:

• Exclusief netwerken met werkgevers en andere ambassadeurs tijdens de lunch en borrel.
• Gratis cateringvouchers op BCF Career Event in november (consumptiebonnen en lunch).
• Jij mag meedenken over de inhoud van het event: zijn er sprekers die jij graag zou willen zien, of organisaties die je wilt ontmoeten? Laat het ons weten en wij doen ons best om het te regelen.
• Wil je een beetje bijverdienen? Als ambassadeur krijg je voorrang op helpersplekken. Als helper heb je een deel van de dag een ondersteunende rol bij de organisatie, zoals helpen bij de registratie of het assisteren van sprekers tijdens het programma. Hiervoor krijg je 10 euro per uur in de vorm van Bol.com bonnen.
• Je komt op onze ambassadeurspagina op de website, waar we trots onze ambassadeurs voorstellen. Tevens kondigen wij onze ambassadeurs aan via social media.
• Jij krijg op het event een exclusieve VIP goodiebag.

Vind je het leuk om bij te dragen aan dit fantastische event en wil je daarvoor in ruil op 16 november exclusieve privileges krijgen? Zoals netwerken met de aanwezige organisaties, gratis promotie, cateringvouchers en nog veel meer? Neem dan contact op met Isabelle van Vliet via i.vanvliet@hyphenprojects.nl o.v.v. Aanmelding BCF Ambassadeurs Netwerk. Vermeldt gelijk je contactgegevens, waar je werkt of studeert en welke acties jij kunt ondernemen.

Voor aanvullende vragen en/of aanmelden kun je terecht bij:

Isabelle van Vliet 

Hyphen Projects
P.O. Box 1858
1200 BW, Hilversum
The Netherlands

T: +31(0)35 303 3226
E: i.vanvliet@hyphenprojects.nl  
W: www.bcfcareerevent.be 

Ambassadeurs BCF Career Event België 2017

Vol trotst kondigen wij de volgende ambassadeurs aan, die ons helpen met het delen van BCF Career Event in hun netwerk.

Alokta Chakrabarti
Ava Valenzuela
Benny Cokelaere
Bert Veuskens
Evelyn De Meyer
Inga Schmidt
Jayasree Sreeninasan
Jens Maggen
Marta Cubria Radio
Maxim Gabi
Mohamed Sallam
Patricio Luzuriaga-Loaiza
Pieter-Paul Polleunis