Nieuws BCF Career Event België

Hieronder vindt u het laatste nieuws van BCF Career Event België. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event België, en onze LinkedIn groep, of volg BCF Career Event op LinkedIn, Facebook of Twitter.

21-11-2017

Presentaties en foto’s staan online
Heeft u ook een succesvolle dag gehad afgelopen donderdag? Neem vast een kijkje naar de foto's van BCF Career Event. En heeft u een presentatie gemist of bent u die ene cruciale tip vergeten? Maakt u zich geen zorgen, de meeste presentaties staan online. Dan kunt u ze nog even nalezen.

20-11-2017

Een groot DANKWOORD richting onze sponsoren
Wij danken onze sponsoren voor hun bijdrage welke BCF Career Event België wederom tot een groot succes heeft gemaakt. Johnson & Johnson als hoofdsponsor en PRIMER Professionals als sponsor: Waar zijn we zonder jullie?!

17-11-2017

BCF Career Event was een groot succes!
De grootste banenbeurs voor banenzoekers in Life Sciences vond plaats op 16 november in Gent ICC. Er waren meer dan 75 organisaties die op de beursvloer stonden, verschillende carrière support activiteiten aanboden en interessante sessies in het programma verzorgden. Vele gretige banenzoekers waren aanwezig om meer te leren over hun mogelijkheden in Life Sciences. Lees meer.

15-11-2017

Morgen is het zover, de tweede editie van BCF Career Event België!
Do voorbereidingen zijn in volle gang, en vanmiddag vertrekken wij naar Gent ICC om op te bouwen.
Zien we jullie morgen? Het is nog mogelijk om je in te schrijven aan de balie.

9-11-2017

Helaas, de gratis registratie voor BCF Career Event is gesloten!
De gratis online registratie voor BCF Career Event is gesloten! Vergeten in te schrijven? No worries, u kunt op 16 november aan de deur inschrijven voor €10 of wachten tot 14.00, dan kunt u gratis naar binnen.

1-11-2017

Nog maar 1 week voor gratis online registratie
De tijd vliegt! Over twee weken start BCF Career Event. Bent u al geregistreerd? Doe dit snel, want de gratis online registratie is open tot 8 november. Als u niet registreert voor 8 november is het mogelijk om on-site entree te kopen voor €10, of na 14.00u is er gratis entree mogelijk.
Bent u erbij op 16 november? Lees dan ons artikel over hoe u zich kunt voorbereiden.
Tot snel

02-10-2017

Programma online!
BCF Career Event heeft een zeer interessant programma, gevuld met boeiende presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Wilt u bijvoorbeeld leren solliciteren of bent u klaar om een eigen bedrijf te beginnen? Dit en meer kunt u leren in het programma. Natuurlijk mag u de inspirerende keynote presentaties van Henk Joos, Johan Cardoen en Hilde Windels ook niet missen! Bekijk het programma, naar welke sessies gaat u?

04-09-2017

Win leuke prijzen bij BCF Career Event!
Dit jaar hebben wij iets extra’s bij BCF Career Event! We gaan leuke prijzen weggeven aan diegene die zich meer dan een maand van te voren inschrijven!
Schrijf je in voor 15 oktober en u zal een formulier ontvangen waarin u kan aangeven welke prijzen u kans op wilt maken. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

19-07-2017

Lees onze gratis BCF Career Guides
Ben je op zoek naar inspiratie, tips en bedrijfsprofielen? Bekijk onze gratis BCF Career Guides, een super goede manier om jou te inspireren deze zomer!

28-06-2017

Van de zon moet je genieten!
De zomer is om lekker uit te rusten en vooral niet bezig te zijn met studie, promoveren en werk. Daarom moet je je gewoon vóór de zomer echt aanbreekt, aanmelden voor BCF Career Event. Zo, is dat alvast uit je hoofd, laat het relaxen maar beginnen.

29-05-2017

Welkom terug! PRIMER Professionals, sponsor BCF Career Event!
Graag stellen we aan u voor, sponsor van BCF Career Event: PRIMER Professionals! PRIMER Professionals is een werving en selectie bureau voor vast en tijdelijk werk. Zij richten zich primair op commerciële rollen maar bieden ook clinical, quality en regulatory posities aan in de biofarmaceutische en Life Sciences industrie. PRIMER is onderscheidend omdat ze volledig gericht zijn op Life Sciences en team heeft dat zelf uit de sector komt. Ben je op zoek naar een uitdagende baan die goed bij je past? Ontmoet PRIMER Professionals op BCF Career Event op 16 november!

23-05-2017

Welkom terug! Met trots kondigen wij onze hoofdsponsor aan: Johnson & Johnson!
Dit jaar zijn wij wederom trots om onze hoofdsponsor aan te kondigen: Johnson & Johnson! Al meer dan honderd jaar is Johnson & Johnson, 'family of companies' gericht op de medische, consumer en farmaceutische markt, en alltijd met krachtige focus op research based- en technology based producten. J&J wilt voor de wereld zorgen, één persoon per keer.
Wil jij ook een carriere die verschil maakt? Ontmoet Johnson & Johnson op BCF Career Event op 16 november in Gent ICC.

17-05-2017

Snel! Early-bird deadline is 1 juni al
Werkgevers, bedrijven, opgelet! We hebben speciale early-bird prijzen waar u als bedrijf gebruik van kunt maken tot 1 juni. Dit scheelt u €200-€300 euro in pakketten voor deelname op 16 november in Gent. Voor meer informatie, pak de telefoon (035 6230 781) of stuur me een e-mail: l.stavast@hyphenprojects.nl.

12-05-2017

De online registratie voor BCF Career Event België is open!
Goed nieuws!  Vanaf vandaag kan u zich gratis registreren voor BCF Career Event België. Dit jaar zullen er weer een scala aan standhouders zijn, o.a. onze hoofdsponsor Johnson & Johnson. Daarnaast zullen er ook CV checks en professionele fotografie zijn en een interessant programma: Johan Cardoen van VIB zal een keynote speech geven. Bovendien zullen er genoeg mogelijkheden zijn tot netwerken.

Nu u hier bent… Wat dacht u ervan om ambassadeur te worden? In het kort, als u ons helpt door berichten te delen met uw netwerk over BCF Career Event, krijg u gratis lunch vouchers tijdens het event, een exclusieve goodiebag, netwerkmogelijkheden met standhouders en nog veel meer.

19-04-2017

Word BCF België Ambassadeur en krijg exclusieve privileges!
Heb jij een mooi netwerk in België en wil hen helpen bij de volgende stap in hun carrière oriëntatie? Word ambassadeur, profiteer van exclusieve voordelen en help ons BCF Career Event België 2017 onder de aandacht te brengen binnen jouw netwerk!
Als ambassadeur gebruik jij Facebook, LinkedIn en/of Twitter om je netwerk te adviseren over BCF Career Event België, daarnaast waarderen we het als je posters en flyers wilt verspreiden.
Daarvoor krijg jij: de exclusieve kans om te netwerken met werkgevers en andere ambassadeurs tijdens de lunch, gratis catering vouchers, een goodiebag en nog veel meer, klik hier voor meer informatie.

12-04-2017

Gratis online registratie opent 12 mei
Over exact 1 maand en opent de registratie van de tweede editie van BCF Career Event België!
Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten op 16 november in Gent ICC, vergeet je dus niet in te schrijven vanaf 12 mei.

21-03-2017

Gratis optimale exposure bij aanmelding vóór 12 april!
De aanmeldingen voor BCF Career Event op 16 november in Gent ICC gaan hard! We hebben al 30 standhouders en het belooft een mooie tweede editie te worden. Is uw organisatie al zeker van een plek? Wacht niet te lang! Vanaf 12 april gaan wij van start met onze uitgebreide marketingcampagne voor bezoekers. Voor deze campagne zetten wij o.a. het logo van reeds aangemelde standhouders op onze posters, advertenties en online marketingmateriaal. Deelnemers zullen dan direct op de hoogte zijn van uw aanwezigheid op 16 november!

16-12-2016

Blok de agenda's!
Na de eerste succesvolle editie van BCF Career Event België, zijn wij als team ontzettend trots alweer de nieuwe datum te mogen communiceren: 16 november 2017 in Gent ICC. We kijken nu al uit jullie allemaal weer te mogen ontmoeten in Gent. Kun je niet tot november wachten? Meld je dan nu aan voor BCF Career Event Nederland op 11 mei 2017 in Jaarbeurs Utrecht.