Deelnamemogelijkheden België

Al ruim 10 jaar helpt onze organisatie werkgevers met het versterken van hun werkgeversmerk en het werven van talent via onze carrièrebeurzen, websites en gidsen. Wilt u de deelnamebrochure met alle mogelijkheden incl. prijzen ontvangen? Vul dit formulier in en wij sturen u deze spoedig toe.

Exposeren

De beurs is het hart van BCF Career Event. Hier kunnen bezoekers en bedrijven op een informele en interactieve manier met elkaar in contact komen. Op de beurs staan bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen en arbeidsbemiddelingsorganisaties klaar bij hun stand om de bezoekers van informatie te voorzien over hun activiteiten, vacatures, diensten of opleidingsmogelijkheden.

Presenteren

Met een presentatie kunt u een grote groep deelnemers precies het goede beeld geven van uw activiteiten, uw organisatiecultuur en de loopbaanmogelijkheden binnen uw organisatie. Het is de ideale manier voor de bezoekers om zich te oriënteren op een loopbaan binnen uw organisatie en om kennis te maken met uw onderneming. Bekijk hier het programma van de vorige editie.

Sponsoring

Als sponsor verbindt u de naam van uw organisatie aan BCF Career Event en wordt u in diverse promotionele uitingen voorafgaand aan het event genoemd. De advertentie uitingen van BCF Career Event hebben een gezamenlijk bereik van >> 600.000. Hiermee laat u niet alleen aan bezoekers van de beurs, maar aan de hele sector zien dat u tot de belangrijkste spelers in de sector behoort.
Sponsoren kunnen hun eigen standplek kiezen.

BCFjobs

BCFjobs.com is met maandelijks 45.000 bezoeken dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma industrie. BCFjobs helpt werkgevers op een effectieve en voordelige manier de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. Dit kan door middel van o.a. het plaatsen van vacatures en bedrijfsprofiel of toegang tot de cv-database.

BCF Career Guide

De BCF Career Guide is al jaren een gewaardeerd medium voor loopbaan- oriëntatie door starters en werkzoekenden in Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma. De gids wordt verspreid door studieverenigingen, studiecoördinatoren en op het jaarlijks career event. Uw organisatieprofiel, advertentie en/of advertorial in de BCF Career Guide zorgt voor langdurige exposure.

BCF Career

BCF Career heeft haar eigen social media kanalen waaronder een LinkedIn groep met meer dan 600 groepsleden. De groep heeft zich in korte tijd ontwikkelt tot een waardevol medium voor velen. Binnen deze groep bieden wij u de mogelijkheid uw deelname aan BCF Career Event België te promoten of uw vacatures te delen. Daarnaast kunt u via deze groep in contact komen met toekomstige werknemers, het imago van uw organisatie versterken, discussiëren over het laatste nieuws etc.

Volg BCF Career ook op Twitter & Facebook!

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.