Sponsoren 2017

Onderstaande organisaties waren sponsor van BCF Career Event België 2017. Wilt u sponsor worden voor de volgende volgende editie op 22 november 2018? Neemt u dan contact op met Laura Hillege via l.hillege@hyphenprojects.nl of +31(0)35 303 0013.

HOOFDSPONSOR

JANSSEN: PHARMACEUTICAL COMPANIES OF JOHNSON & JOHNSON

Johnson & Johnson

'Met ruim 100 jaar ervaring concentreert de Johnson & Johnson “family of companies” zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek gebaseerde en technologie gedreven producten. Johnson & Johnson streeft naar het maken van een verschil in gezondheidszorg. Johnson & Johnson is het moederbedrijf van o.a. Janssen (voorheen Crucell, Janssen Biologics), die allen op de beursvloer aanwezig zullen zijn. Neem een kijkje op de website van Johnson & Johnson voor meer informatie.'

SPONSOR

PRIMER Professionals

PRIMER Professionals

'PRIMER Professionals is een werving en selectie bureau voor vast en tijdelijk werk. We richten ons primair op commerciële rollen maar we bieden ook clinical, quality en regulatory posities aan in de biofarmaceutische en Life Sciences industrie. We onderscheiden ons van andere bureaus doordat we ons puur richten op de Life Sciences en ons team uit de sector zelf komt. Hierdoor begrijpen wij goed welke vaardigheden en competenties er nodig zijn voor dit soort functies. Neem contact met ons op voor meer informatie.'

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.