Nieuws BCF Career Event Nederland

Hieronder vind je het laatste nieuws van BCF Career Event. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event of volg BCF Career Event op LinkedIn, Facebook of Twitter.

15-05-2017

Foto's & presentaties staan online
Bijgekomen van de drukte van afgelopen donderdag? Lijstje gemaakt van potentiële werkgevers? Hersenspinsels van de presentaties en workshops inmiddels opgeschreven? Of wil je de presentaties nog even terugkijken? Dat kan! Klik hier voor de presentaties. Wil je graag de foto's bekijken? Je kan ze hier vinden.

Een speciaal dankwoord richting onze hoofdsponsoren Johnson & Johnson, CLS Services en Roche: Bedankt voor jullie steun en aanwezigheid op 11 mei! Jullie hebben dit event mede tot een groot succes geholpen, dank daarvoor!

14-05-2017

BCF Career Guide online!
Heb jij wat tijd over deze zomer, en heb je nou nét je editie van de BCF Career Guide uitgeleend? Maak je geen zorgen, je kan de guide nu ook downloaden.
BCF Career Guide staat vol met sollicitatie tips, interessante artikels, inspirerende verhalen, en bedrijfsprofielen.
Download de guide hier.

12-05-2017

BCF Career Event 2017 is een feit!
We hopen dat je een top dag hebt gehad en dat je bent geïnspireerd, uitgedaagd, geïnformeerd en vol met energie om je droombaan te vinden! De foto's en presentaties zullen volgende week online worden gezet. Zien we je volgend jaar weer? Of misschien op 16 november in Gent?
BEDANKT voor je bezoek!

10-05-2017

Nog 1 dag tot BCF Career Event!
Morgen is het zover, de 13e editie van BCF Career Event! We kijken ernaar uit om jullie welkom te heten in de locatie van dit jaar: Jaarbeurs Utrecht, Beatrix gebouw. Je loopt daar heel makkelijk via het station heen. Loop het station uit aan de Jaarbeurszijde, buiten zie je na tien meter aan je linkerhand een trap. Zo kom je binnendoor bij de registratiebalie uit. Goed geregeld!

P.S. Registratie nummer niet ontvangen? Klik hier!

4-05-2017

Gratis inschrijving gesloten.. WAT NU?!
Omdat ook wij de laatste voorbereidingen moeten treffen en al die 2000 badges vorgvuldig willen klaarleggen voor jullie, moeten we natuurlijk ergens de lijn trekken helaas.. Maar geen zorgen! De gratis online inschrijving is dan wel gesloten, maar je bent nog steeds van harte welkom! Je kunt op 11 mei een kaartje aan de deur kopen voor €10,-, of tot 14.00 uur wachten totdat je gratis naar binnen mag. Geen reden voor paniek, toch?

02-05-2017

Laatste dag voor gratis inschrijven!
Je hebt nog één dag om je gratis in te schrijven! Registreer nog snel even via de button rechts bovenin ^ en upload je CV ook direct. Online registratie is gratis, maar mocht je de deadline missen kun je ter plekke ook een kaartje kopen voor €10, of na 14.00u gratis naar binnen.

25-04-2017

Nog één week voor gratis online registratie!
Slechts 15 dagen tot BCF Career Event op 11 mei zal plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht!
Registreer GRATIS online tot 3 mei voor de grootste carrièrebeurs in Bio, Chemie, Food en Farma. Ontmoet 100 organisaties, volg het inspirerende programma met sprekers en gebruik de career support onderdelen.
Waar wacht je nog op? Druk op die knop rechtsbovenin! Registreer NU!

P.S. Nodig ook je vrienden uit!

13-04-2017

BCF Career Event 11 mei: het volledige programma staat online
Het complete programma van BCF Career Event staat online, neem een kijkje: programma

Op BCF Career Event krijg jij de volgende mogelijkheiden:
- Aanwezig zijn bij Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos, tijdens zijn openingspresenatie over zijn carriere pad.
- Neem deel in workshops over het schrijven van de beste CV en hoe je de succesvolle sollicitatie gesprekken houdt.
- Maak kennis met interessante bedrijven
- Leer over lichaamstaal, netwerken en veel meer

Als je voor 3 mei registreert is het allemaal gratis!

06-04-2017

Blut? Win gratis deelname in de BioBusiness Summer School 2017!
Ben je een PhD, Postdoc of een Master in Life Sciences en overweeg je een carrièrestap te maken van de academische wereld naar de Life Sciences industrie? Dan is dit jouw kans! De organisatie van de BioBusiness Summer School verloot onder de bezoekers van BCF Career Event 2017 een gratis deelnameplek voor de BioBusiness Summer School 2017 t.w.v. €1.115,-. Vul dit formulier in en lever het in op 11 mei tijdens BCF Career Event in Utrecht bij de stand van de BioBusiness Summer School en maak kans op die gratis deelnameplek! Gratis inschrijven voor BCF Career Event Nederland kan t/m 3 mei 2017 via www.bcfcareerevent.nl.

De internationale BioBusiness Summer School vindt plaats van 26 t/m 30 juni 2017 in Amsterdam. Voor meer informatie: www.biobusinesssummerschool.nl.  

06-04-2017

NBC-17 "Biotechnology Creating Opportunities"
Op dinsdag 16 mei 2017 organiseert de Nederlandse Biotechnologische Vereniging (NBV) de 17e Nederlandse Biotechnologie Conferentie (NBC-17). Tijdens deze dag vinden een aantal spannende activiteiten plaats, waaronder keynotes, parallel sessies, poster presentaties en netwerkmogelijkheden. Het evenement vindt plaats in hotel De Wageningsche Berg. De registratie voor poster en parallel sessies is nog steeds open. Je kunt tijdens de registratie een abstract uploaden, of eventueel na registratie los. De deadlines voor het inleveren van abstract zijn 8 april voor lezingen en 17 april voor posterpresentaties. Voor meer informatie en registratie, bezoek onze website: nbv.kncv.nl/nbc-17

09-03-2017

Met trots kondigen wij onze keynote spreker aan - Onno van de Stolpe!
Met trots kondigen wij aan dat Onno van de Stolpe, oprichter en CEO van Galapagos, op 11 mei BCF Career Event opent in Jaarbeurs Utrecht met de inspirerende keynote presentatie ‘from MSc to CEO’.
In deze presentatie zal Dhr. van de Stolpe vertellen over zijn carrière vanaf het slagen voor zijn MSc aan de universiteit van Wageningen in 1986, tot het oprichten van Galapagos in 1999 en zijn functie als Chief Executive Officer sindsdien. Galapagos is een zeer succesvol biotech bedrijf met een focus op de ontwikkeling van moleculen die ontstekingen en ziektes zoals cystic fibrosis tegengaan. Eén van deze moleculen ‘filgotinib’ bevindt zich momenteel in ontwikkelingsfase 3 en heeft potentie om de beste behandelmethode te worden voor reumatoïde artritis en de ziekte van Crohn. Voor meer informatie over Galapagos zie www.glpg.com.

Wat was de gedachtegang achter zijn carrière keuzes om van een startup biotech bedrijf via een positie voor de Nederlandse overheid in California en weer terug naar Nederland om een daar een dochteronderneming te starten. Wat waren de uitdagingen die hij heeft gehad tijdens de opbouw van Galapagos van niets tot het €3 miljard AEX bedrijf van vandaag. Wat zijn de lessen die hij heeft geleerd?

Mis Onno van de Stolpe en zijn inspirerende presentatie niet! Kom naar BCF Career Event op 11 mei in Jaarbeurs Utrecht!

09-03-2017

KLV keeps Wageningen alumni connected...
Met behulp van KLV is het eenvoudig om in contact te blijven met andere Wageningse alumni, studenten en de universiteit. Een kwart van alle Wageningers is lid van alumnivereniging KLV. KLV biedt leden hulp op het gebied van carrière ondersteuning en organiseert lezingen en debatten (korting voor leden) over het 'Wageningse domein'. Leden hebben toegang tot hun uitgebreide netwerk en diensten. Onder de vlag van KLV bestaan er ook diverse studiekringen. Voor studenten en pas afgestudeerden is er Young KLV met een mooi programma over 21e-eeuwse vaardigheden, loopbaanondersteunende activiteiten, timemanagement, wat er bij promoveren komt kijken en over het starten van je eigen business.

Like https://www.facebook.com/YoungKLV/ en word ook lid van KLV (klv.nl). Lidmaatschap voor studenten is gratis.

13-02-2017

Al 60 organisaties op de beursvloer
Er hebben zich al 60 standhouders aangemeld. Deze bedrijven staan klaar om jouw toekomstperspectief te matchen met een plek binnen de organisatie! Gratis registratie als bezoeker is nog tot 3 mei via de knop in de rechter boven hoek van deze pagina!

06-01-2017

Schrijf je gratis in voor BCF Career Event
Wil jij in het nieuwe jaar eindelijk op zoek naar die droombaan? Toe aan iets nieuws of wil je de juiste aftrap van je carrière? Kom naar BCF Career Event op 11 mei 2017 in Jaarbeurs Utrecht! Vanaf 1 januari kon je je al gratis online inschrijven op onze website, dus waar wacht je nog op?!

23-12-2016

Gratis registratie opent 1 januari 2017!
Zin in die gezellige kerstdagen? Wij ook! Maar we zijn er ook klaar voor om jullie in 2017 de kans te geven in te schrijven voor BCF Career Event in Jaarbeurs Utrecht op 11 mei 2017. Gratis registratie opent op de eerste dag van het nieuwe jaar!

Start het jaar 2017 goed en vind jouw perfecte baan in Bio, Life Sciences, Chemistry, Food of Farma!

06-12-2016

Hoofdsponsoren Johnson & Johnsen en Roche zijn er weer bij 
Johnson & Johnson en Roche zijn er alle twee tijdens BCF Career Event 2017 weer helemaal bij als hoofdsponsoren. Johnson & Johnson is één van de meest innovatieve en succesvolle farmaceutische research centra in de wereld. Vandaag de dag speelt Janssen Pharmaceutica een hoofdrol in de Johnson & Johnson groep op gebied van Research & Development, chemische en farmaceutische productie en support service. Meer informatie via de website: Johnson & Johnson.
Tweede hoofdsponsor Roche is een researchgeoriënteerde healthcare-onderneming die zich bezighoudt met de ontdekking, ontwikkeling en levering van innovatieve producten en services. Het bedrijf richt zich op alle facetten van de menselijke gezondheid: vroege opsporing, preventie, diagnostiek en behandeling van ziekten. Meer informatie via de website: Roche.
Kom ook op 11 mei 2017 naar Jaarbeurs Utrecht om hoofdsponsoren Johnson & Johnson en Roche te bezoeken!

30-11-2016

Nieuwe hoofdsponsor: CLS Services
Wij zijn erg blij met CLS Services als nieuwe hoofdsponsor van BCF Career Event 2017! CLS Services heeft een groot netwerk in de Chemie en Life Sciences sector wat betreft recruitment & selectie en carrière coaching. Wij nodigen jullie graag uit om op 11 mei 2017 in Jaarbeurs Utrecht de stand van CLS Services te bezoeken en te ontdekken wat zij voor jóu kunnen betekenen. Meer informatie via de website: CLS Services.

09-09-2016

Save the date: 11 mei 2017!
Het is tijd om alweer de dertiende editie van BCF Career Event aan te kondigen! Deze zal plaatsvinden op donderdag 11 mei 2017. Dit jaar mogen we u verwelkomen bij Jaarbeurs Utrecht: een locatie die nóg centraler ligt voor bedrijf en bezoeker. De standhoudersbrochure is te bestellen via dit formulier. Vergeet niet om gebruik te maken van de vroegboekkorting voor standhouders: deze is open tot 1 november. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden vanaf januari 2017.