Nieuws BCF Career Event België

Hieronder vindt u het laatste nieuws van BCF Career Event België. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief van BCF Career Event België of volg BCF Career Event op LinkedIn, Facebook of Twitter.

01-12-2016

Presentaties online!
Was je niet in de gelegenheid een bepaalde presentatie tijdens BCF Career Event België 2016 te bezoeken? Of zou je de presentatie nog een keer willen bekijken? Dat kan! Klik hier en download de gewenste presentaties. Helaas is niet elke presentatie beschikbaar.

30-11-2016

Foto's eerste editie BCF Career Event België 2016
Was je niet in de gelegenheid BCF Career Event België 2016 te bezoeken, maar wil je wel een indruk krijgen van de dag? Of ben je benieuwd of jij op één van de foto’s te zien bent? Bekijk de foto’s die op 23 november zijn gemaakt via deze link.

29-11-2016

BCF Career Guide België 2016/2017 editie online beschikbaar!
De eerste editie van de BCF Career Guide België is nu beschikbaar. De 81 pagina’s tellende gids bevat naast 27 bedrijfsprofielen van de bedrijven die actief zijn in deze sectoren ook achtergrondartikelen, ervaringsverhalen, carrièretips etc. Ook vind je er veel informatie over de arbeidsmarkt.

De gids is uitgereikt vorige week aan alle bezoekers, en is tevens beschikbaar voor download via deze pagina.

24-11-2016

Eerste editie BCF Career Event België trekt ruim 1.000 bezoekers
Op woensdag 23 november jl. vond in Gent ICC de eerste editie plaats van BCF Career Event België, de grootste job beurs in België voor de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Met ruim 1.000 bezoekers, meer dan 60 deelnemende organisaties en een vol programma met sprekers was het een zeer succesvol event. Lees meer >>

04-11-2016

Galapagos maakt gratis deelnemen aan BioBusiness Summer School mogelijk
Galapagos verloot onder de bezoekers van BCF Career Event een gratis deelnameplek voor de BioBusiness Summer School t.w.v. €1.115. Vul dit formulier in en lever het in op 23 november tijdens BCF Career Event in Gent bij de stand van de BioBusiness Summer School (stand nr 20) en maak kans op die gratis deelnameplek in de BioBusiness Summer School 2017.
Galapagos is een succesvol, beursgenoteerd Belgisch-Nederlands biotech bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen. Voor meer informatie over Galapagos bezoek de website www.glpg.com. Lees meer >>

10-10-2016

Nieuwe sponsor: tec
Wij zijn trots om een nieuwe sponsor van BCF Career Event België aan te mogen kondigen: tec. tec is een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren ze technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Met een team van enkele honderden gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk behoort tec tot de topspelers op de Belgische markt. Kom op 23 november langs op hun stand en ontdek welke uitdagende jobs er bij tec vacant zijn!

05-10-2016

Programma online
Naast de beursvloer met meer dan 60 standhouders, biedt BCF Career Event u een mooi en divers congresprogramma. De directeuren van Ablynx, FlandersBio en VIB zijn keynote speakers. Daarnaast volgt u uiteenlopende workshops en sessies van professionals uit uw werkveld en bedrijfspresentaties van onder andere GSK en Bayer.

02-09-2016

Visagie en make-up advies
Make-up advies nodig voor een verzorgde uitstraling tijdens een sollicitatiegesprek? BCF Career Event biedt u de mogelijkheid voor slechts 10 euro een Business make-up mét tips van Boost4beauty te ervaren! Voor slechts 15 euro kunt u zich professioneel laten opmaken en vervolgens een profielfoto laten maken door fotograaf Tom Nauta. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden!

30-08-2016

Imago en stijl advies op BCF Career Event België
U kunt tijdens het event bij de stand van Laurence Boxus terecht voor persoonlijk advies over een professionele kledingstijl die u kan helpen uw carrièredoelstellingen te bereiken met meer zelfvertrouwen.

11-05-2016

Persbericht: BCF Career Event België opent registratie voor bezoekers
Vandaag, op woensdag 11 mei, opent BCF Career Event België haar online registratie voor bezoekers op www.bcfcareerevent.be. Deze Belgische carrièrebeurs voor de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma vindt plaats op 23 november in Gent ICC. Er worden 800 tot 1.000 professionals en studenten en 40 à 50 werkgevers uit binnen- en buitenland verwacht. Lees meer >>

14-06-2016

Laat uw CV checken
De eerste indruk bij een potentiële werkgever is belangrijk. Uw CV dus ook, want dit is uw visitekaartje! Wij helpen u graag deze te verbeteren. Daarom zijn er tijdens BCF Career Event België ervaren recruiters beschikbaar om uw CV te checken. Zorg dat u de basistips van dit artikel al hebt toegepast zodat de recruiter genoeg tijd heeft gerichte en persoonlijke aanwijzingen te geven. Voor meer informatie over de CV checks en het voorlopige overzicht van de recruiters klikt u hier.

14-04-2016

BCF Career Event goes abroad
In BCF Career Guide, de Nederlandse gids voor het career event op 10 mei in Amsterdam RAI, verschijnt een artikel over BCF Career Event België. Lees hier het artikel >>

06-01-2016

Persbericht: Nieuwe carrièrebeurs voor Life Sciences, Chemie, Food en Farma: BCF Career Event België
Op 23 november 2016 vindt de eerste editie van BCF Career Event België plaats in Gent ICC. Deze unieke, landelijke carrièrebeurs is dé ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden binnen de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Er worden 800 tot 1.000 studenten en (young) professionals en 40 à 50 werkgevers uit binnen- en buitenland verwacht. Lees meer >>

22-12-2015

Johnson & Johnson hoofdsponsor
De hoofdsponsor van BCF Career Event België 2016 is al bekend. Lees meer >>