Locatie

Gent ICC

De volgende editie van BCF Career Event België vindt plaats op 22 november 2018 in Gent ICC, International Convention Center.

ADRES GEGEVENS
Gent ICC - international convention center
Van Rysselberghedreef 2 bus 1 – Citadelpark
B - 9000 Gent

ROUTE & BEREIKBAARHEID

Vlotte bereikbaarheid is een grote troef van de bruisende en historische stad Gent. Gent ICC is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Met het openbaar vervoer...

Per trein
Gent ICC ligt op 10 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters. Daar heeft u verbinding met alle steden in België en met de stations Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal, waar de hogesnelheidstreinen vertrekken.

Meer info bij de NMBS, Thalys en TGV.

Met bus en tram
Volgende lijnbussen hebben een halte aan de Ledeganckstraat, recht tegenover de ingang van Gent ICC: lijnen 9, 28, 34, 35, 36, 55, 57, 58, 70, 71, 72, 76, 77, 94, 95.

Al deze lijnen rijden van de halte Ledeganckstraat naar het station Gent-Sint-Pieters.

Check de website van De Lijn voor meer info.

Met de auto...

Gent ICC is centraal gelegen en ligt vlakbij de op- en afritten van de E40 en E17 en op slechts 45 minuten van Brussels Airport. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Parkeren

Gezien het niet mogelijk is als bezoeker gebruik te maken van de parkeergarage onder Gent ICC, adviseren u om uw auto te parkeren tijdens BCF Career Event in een van onderstaande parkeergarages:
- Onder het Sint-Pietersstation is er een publieke parkeergarage met 2.500 ondergrondse parkeerplaatsen.
- Onder het Sint-Pietersplein is er een publieke parkeergarage met 700 ondergrondse parkeerplaatsen.

Beide parkeergarages zijn op nog geen 10 minuten wandelafstand verwijderd van Gent ICC.

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.