Voor werkgevers

De eerste editie van BCF Career Event België heeft plaatsgevonden op 23 november 2016. De volgende editie zal plaats vinden op 16 november 2017. HIeronder leest u waarom u er tijdens de tweede editie zéker bij moet zijn.

Wilt u ca. 800 – 1.000 afgestudeerden en studenten in de Life Sciences, Chemie, Food en Farma bereiken? Van MSc, BSc en TSO studenten en professionals tot promovendi en post-docs? En wilt u het volgende bereiken?
>> Uw imago als werkgever versterken
>> Talent werven voor uw organisatie
>> Bouwen aan en onderhouden van uw netwerk en talentpool

Voor het realiseren van uw doelen biedt BCF Career Event u een multimediale set aan middelen, waaronder:
>> Stand op BCF Career Event
>> Presentatie op het event
>> Bedrijfsprofiel, artikel en/of advertentie in de BCF Career Guide
>> Vacaturesite BCFjobs

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.