Algemene voorwaarden BCF Career Event 2018

Voor deelname aan BCF Career Event in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht op 24 mei 2018 gelden de volgende tarieven:

Werkzoekende Werkgever
Online voorinschrijving (t/m 16 mei 2018)  € 0 € 39 (excl. BTW) *
Aan de deur op 24 mei 2018  € 10 (incl. BTW) **  € 50 (incl. BTW) *

* incl. lunch & drink vouchers
** ticket aan de deur na 14.00 uur is gratis


Online registratie start 17 november 2017 en sluit 17 mei om 10.00 uur. Hierna is het alleen nog mogelijk je aan de deur te registreren.

Deelname is inclusief:

  • Toegang tot de beursvloer met stands
  • Toegang tot het programma
  • Een exemplaar van de BCF Career Guide '18/'19

Deelname aan Career Support is kosteloos (m.u.v. LinkedIn foto & visagie), maar alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. De capaciteit is beperkt. Het is niet mogelijk van tevoren tijd te reserveren, dus zorg dat je je op 24 mei op tijd meldt.

Registratie

Het is alleen mogelijk je voor BCF Career Event in te schrijven door het inschrijfformulier op BCFcareerevent.nl in te vullen. Als bewijs van inschrijving ontvang je een e-mail. Ontvang je deze e-mail niet, dan kunnen we niet garanderen dat je registratie is geslaagd.

Per e-mail ontvang je enkele dagen voor het event een registratiebewijs met registratienummer. Zorg dus dat we je juiste mailadres hebben en check eventueel je spamfolder. Adreswijzigingen dien je zelf door te voeren via 'Personalia' in jouw persoonlijke pagina/account op BCFjobs.nl. Dit account wordt automatisch voor je aangemaakt bij inschrijving.

Annulering is alleen mogelijk per e-mail via info@bcfcareerevent.nl. Toegangskaarten zijn op naam; het is niet mogelijk je toegangskaart af te staan aan een ander.

Uploaden CV

Als je via het registratieformulier van BCF Career Event je cv upoadt, dan geef je daarmee toestemming dat je cv opgenomen wordt in de cv-database van BCFjobs, de vacaturesite van BCF Career Event. Je cv kan dan gevonden worden door werkgevers en recruitment bureaus die toegang hebben tot de cv-database. Klik hier voor het privacy beleid van BCFjobs.
Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.