Social Media

Je hoeft niet tot BCF Career Event te wachten om je te oriënteren op de volgende stap in je carrière. Ons social media kanaal BCF Career is het hele jaar beschikbaar voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in carrières in Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma.

Sluit je aan bij BCF Career en...

  • Kom in contact met toekomstige werkgevers
  • Breid je netwerk uit en kom in contact met business leaders
  • Ontvang het laatste carrièrenieuws, tips & tricks en bediscussieer (carrière-) vraagstukken met vakgenoten
  • Etc....

Word lid van onze LinkedIn groepen

Like ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.