Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de organisatie via info@bcfcareerevent.nl.

IK HEB MIJN TOEGANGSBEWIJS NIET ONTVANGEN, WAT NU?

Om te voorkomen dat je toegangsbewijs wordt onderschept door de spamfilter van je email provider, adviseren we je om ons toe te voegen aan je adresboek (noreply@bcfcareerevent.nl). Heb je je uiterlijk 3 mei aangemeld voor BCF Career Event 2017, maar geen toegangsbewijs ontvangen? Check dan eerst je spamfolder! Is de e-mail ook niet in de spamfolder terechtgekomen? Print dan je bevestigingsmail (die je na je registratie hebt ontvangen) uit of neem deze digitaal mee op 11 mei. Ook kan je contact opnemen met de organisatie via info@bcfcareerevent.nl.

Voor wie is het BCF Career Event bedoeld?

BCF Career Event is voor iedereen die actief is of wil zijn in de sectoren Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Middels dit evenement kunnen (PhD, MSc en BSc)-studenten, postdocs en (young) professionals in deze sectoren in contact komen met relevante werkgevers, opleidingsinstellingen en werving- en selectiebureaus. Klik hier voor meer informatie over de doelgroep.

Wat kost een toegangskaart voor werkzoekenden?

Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.

Hoe schrijf ik mij in als bezoeker?

Je kunt je inschrijven voor BCF Career Event 2017 via deze link. Vul het formulier in en klik op ‘Verzenden’. Na je registratie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Heb je al een BCFjobs account of ooit eerder deelgenomen aan BCF Career Event? Klik dan op 'Ik heb mij al eens ingeschreven of heb al een account op BCFjobs.nl'.

Hoe voer ik mijn CV in op BCFjobs?

Ga naar www.bcfjobs.nl en klik rechts bovenin op 'INLOGGEN WERKZOEKENDE'. Voer vervolgens je inloggegevens in en klik op 'CV'. In dit overzicht kan je je CV invoeren of aanpassen.

Waarom je CV uploaden?

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan en gevonden wil worden door de werkgevers die deelnemen aan BCF Career Event, upload dan je CV op BCFjobs. Niet alleen kunnen de bedrijven je CV online via de website vinden, ook kunnen standhouders op 11 mei je naambadge scannen en zo direct je digitale CV op hun laptop ontvangen.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven als bezoeker?

Tot en met 3 mei kan je je online inschrijven voor BCF Career Event 2017. Na deze datum kan je via de registratiepagina het on-site registratieformulier downloaden. Door dit formulier uit te printen, in te vullen en in te leveren bij de on-site registratiebalie, kan je tegen betaling van €10,- deelnemen, of gratis aanmelden na 14.00 uur. Of je kunt het formulier ter plekke invullen.

Ik heb de bevestigingsemail niet ontvangen, wat nu?

Om te voorkomen dat de bevestigingsemail wordt onderschept door de spamfilter van je e-mail provider, adviseren we je om ons toe te voegen aan je adresboek (noreply@bcfcareerevent.nl). Dat je geen bevestigingsemail hebt ontvangen, betekent niet per definitie dat je niet in geschreven bent. Neem contact op om het voor de zekerheid te checken via info@bcfcareerevent.nl.

Wanneer ontvang ik mijn toegangsbewijs?

Je ontvangt je toegangsbewijs ongeveer één week voor het evenement via e-mail. In deze e-mail staat je persoonlijke registratienummer. Vergeet niet deze e-mail met je persoonlijke nummer mee te nemen als een printje of digitaal via je smartphone!

Welke organisaties doen er mee?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle organisaties die deelnemen aan BCF Career Event 2017.

Welke presentaties / workshops worden er gegeven?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle presentaties en workshops die gegeven worden tijdens BCF Career Event 2017.

Moet ik me van tevoren aanmelden voor de presentaties / workshops?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt op de dag zelf bepalen naar welke sessies je gaat. Wil je een bepaalde sessie absoluut niet missen? Zorg dan dat je op tijd bij de zaal bent, want vol=vol.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden als bezoeker?

Bepaal vooraf aan het evenement met welke werkgevers je in gesprek wil gaan en welke vacatures ze hebben. Op BCFcareerevent.nl en BCFjobs.nl kan je zien welke werkgevers aanwezig zullen zijn en welke posities momenteel open staan. Bepaal verder welke presentaties of workshops je zeker wil bijwonen. Het aantal personen dat een presentatie kan bijwonen is beperkt, dus zorg dat je op tijd bent. Breng een aantal kopieën van je CV mee (Je CV mag niet langer dan 2 pagina’s zijn). Een foto van jezelf op het CV helpt recruiters om je te herinneren (gebruik echter geen vakantiefoto’s!). Laat alleen je CV zien als de recruiter ernaar vraagt of wanneer het in het gesprek ter sprake komt. Kan je jezelf in 1 minuut introduceren? Zorg ervoor dat je je in 1 minuut kan presenteren en vertellen wat je zoekt. Hierdoor is het makkelijker om een duidelijk antwoord te geven wanneer een recruiter vraagt naar je achtergrond en specialisaties.

Hoe kan ik mij afmelden als bezoeker?

Je kan je afmelden voor BCF Career Event 2017 door een e-mail te sturen naar info@bcfcareerevent.nl.

Hoe laat opent de bezoekersregistratie?

De registratie is geopend van 09.15 - 15.30 uur.

Hoe laat opent de beurs?

De beursvloer gaat om 09.45 uur open. Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Rond 16.30 uur is BCF Career Event 2017 afgelopen.

Is er catering aanwezig?

Er zullen meerdere cateringpunten op de beursvloer aanwezig zijn. Deze cateringpunten bieden tegen betaling koffie, thee, frisdranken, snacks en lunchitems aan.

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.