Aanvullende carrière producten

Naast het BCF Career Event bieden wij tal van andere producten aan binnen de Life Sciences, Chemie, Food & Farma.

BCF Career Guide

Deze Engelstalige gids is de career guide voor iedereen met een achtergrond in Life Sciences, Chemie, Food & Farma die meer wil weten over zijn/haar toekomst perspectieven. De gids komt twee keer per jaar uit en is dé informatiebron voor je carrière. De gids bevat naast vele bedrijfsprofielen van de bedrijven die actief zijn in deze sectoren ook achtergrondartikelen, ervaringsverhalen en carrièretips van mensen die het al hebben gemaakt. Ook vind je er veel informatie over de arbeidsmarkt.

BCF Career Guide

BCF CAREER GUIDE '17/'18
- Download de BCF Career Guide '17/'18 (PDF 9,35 Mb).
- Bestel je eigen hardcopy exemplaar van de BCF Career Guide (€ 6).
- Wilt u als studieadviseur meerdere exemplaren tegelijk bestellen? Neem contact met ons op indien u een doos met (maximaal) 40 stuks wilt bestellen voor €18,15.

BCF Career Guide België

BCF CAREER GUIDE '17/'18 (BELGIE EDITIE)
- Download de BCF Career Guide '17/'18 België editie (PDF 8 Mb).
- Wil je een hardcopy ontvangen, neem dan contact met ons op.

Vacaturesite voor Bio, Chemie, Food en Farma

BCFjobs is een vacature website voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in Life Sciences, Chemie, Food, Farma of andere aanverwante sectoren. De website bevat vele vacatures voor life sciences professionals, bedrijfsprofielen en Cv's van werkzoekenden. Via de job alert kan jij wekelijks op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe vacatures. Klik hier om je nu in te schrijven voor de job alert!

Voor meer informatie kijk op www.bcfjobs.com.

BioBusiness Summer School

Jumpstart your business career in Life Sciences
Ben je geïnteresseerd in een carrière binnen de Life Sciences en wil je meer weten over de zakelijke aspecten en carrièremogelijkheden buiten de academische wereld? Neem dan deel aan het unieke vijfdaagse programma van de internationale BioBusiness Summer School. De volgende editie vindt plaats van maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni 2017 in Amsterdam en Leiden. Ga voor meer informatie naar de website van de BioBusiness Summer School: www.biobusinesssummerschool.nl

Our sponsors a.o.
Recruitment and selection for commercial jobs in Life Sciences

BCF CAREER EVENT BELGIE WAS EEN SUCCES!
Op 16 november 2017 werd BCF Career Event georganiseerd in Gent ICC, en het was een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 75 organisaties en een hele boel gretige werkzoekenden. Graag bedanken we hoofdsponsor Johnson & Jonhson, sponsor PRIMER Professionals, alle partners, en uiteraard de enthousiaste standhouders, fascinerende sprekers en hardwerkende Career Support organisaties.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november werd het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.