BCF Career Event België

Bent u actief in de Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma sector? Of wilt u dat zijn? Kom dan naar BCF Career Event België en ontmoet uw toekomstige werkgever!

 Wat? Unieke carrièrebeurs binnen Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma
 Wanneer? 23 november 2016, van 9.45 uur tot 16.30 uur 
 Waar? Gent ICC
 Wie?

- 800 tot 1.000 werkzoekenden en studenten: TSO, BSc, MSc, PhD, Postdoc
- meer dan 50 werkgevers en recruitment bureaus

 Waarom? De ´place to be´ om direct in contact te komen met interessante werkgevers of passende kandidaten uit binnen- en buitenland

Als bezoeker kunt u...

  • persoonlijk kennis maken met meer dan 50 werkgevers uit uw sector
  • waardevolle presentaties volgen
  • netwerken met vele werkgevers, recruiters en sprekers
  • deelnemen aan career support activiteiten
  • gratis exemplaar van de BCF Career Guide mee naar huis nemen
  • gratis deelnemen aan alle onderdelen van het event *

 


* Mits uiterlijk 16 november online aangemeld, anders betaalt u € 10,- op 23 november 2016 bij de entree van de locatie.

DIRECT INSCHRIJVEN
Het volgend BCF Career Event vindt plaats op 23 november 2016 in Gent ICC in België. Online registratie voor BCF Career Event België is geopend tot en met 16 november! Schrijf je nu gelijk in voor gratis entree via de website.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties in Amsterdam RAI. In 2016 wordt het event voor de eerste keer ook in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF BELGIE
Op 23 november vindt de eerste editie van BCF Career Event Belgie plaats in Gent ICC. Neem deel aan dit BCF Career Event en versterk uw employer brand en vergroot uw talent pool in Belgie. Voor werkgevers is BCF Career Event bij uitstek geschikt om zich te profileren als aantrekkelijke werkgever en om in contact te komen met het talent van vandaag en morgen.