BCF Career Event België

Bent u actief in de Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma sector? Of wilt u dat zijn? Bekijk de informatie over BCF Career Event België 2016 en hou de website in de gaten voor de editie in 2017!

 Wat? Unieke carrièrebeurs binnen Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma
 Wanneer? November 2017
 Waar? Gent ICC
 Wie?

- 800 tot 1.000 werkzoekenden en studenten: TSO, BSc, MSc, PhD, Postdoc
- meer dan 50 werkgevers en recruitment bureaus

 Waarom? De ´place to be´ om direct in contact te komen met interessante werkgevers of passende kandidaten uit binnen- en buitenland

Als bezoeker kunt u...

  • persoonlijk kennis maken met meer dan 50 werkgevers uit uw sector
  • waardevolle presentaties volgen
  • netwerken met vele werkgevers, recruiters en sprekers
  • deelnemen aan career support activiteiten
  • gratis exemplaar van de BCF Career Guide mee naar huis nemen
  • gratis deelnemen aan alle onderdelen van het event *

 


* Mits uiterlijk 16 november online aangemeld, anders betaalt u € 10,- op 23 november 2016 bij de entree van de locatie.

DIRECT INSCHRIJVEN
Het volgend BCF Career Event vindt plaats op 11 mei 2017 in Jaarbeurs Utrecht in Nederland. Gratis online bezoekersregistratie voor BCF Career Event is geopend vanaf 1 januari 2017.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF NL
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.