Win mooie prijzen!

Schrijf je in voor 15 oktober voor BCF Career Event en maak kans op mooie prijzen!
Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier!

Al ingeschreven? Op 16 oktober ontvang je een mail waarin je kan aangeven op welke prijzen jij kans wilt maken, dan hoef je alleen nog maar te duimen!

WIN - Solliciatietraining van SOLID, Your talent support

SOLID your talent support

Zenuwachtig voor je eerste sollicitatie, of kan je wel wat extra oefening gebruiken? Dan moet je nu je kans grijpen! SOLID verloot namelijk een sollicitatietraining! Jij krijgt de kans om een sollicitatie gesprek te oefenen en daarop uitgebreide feedback te krijgen. Ook wordt je CV en motivatiebrief uitgebreid bekeken. Jij zal met een zelfverzekerd gevoel naar huis gaan.

WIN - Uitgebreide coaching sessie

My Future Works

Op BCF Career Event kan je door onze coaches een korte gratis coaching sessie krijgen, ideaal voor korte brandende vragen. Maar als je een langer gesprek wilt voeren kan je een gratis coaching sessie winnen van de coaches van My Future Works!

WIN - Boek ‘The Floor is Yours – Leren presenteren, van brainstorm tot applaus’

Heb je altijd al willen leren hoe je een goede pitch presentatie geeft? Registreer voor BCF Career Event en beantwoord de volgende vraag: waarom wil jij de wereld van slechte presentaties verlossen?
Let op, het boek is voor nu alleen nog beschikbaar in het Nederlands.

WIN - Deelname in de BioBusiness Summer School 2018!

Biobusiness Summer School

Ben je een PhD, Postdoc of een Master in Life Sciences en overweeg je een carrièrestap te maken van de academische wereld naar de Life Sciences industrie? Dan is dit jouw kans! De organisatie van de BioBusiness Summer School verloot een gratis deelnameplek!
De BioBusiness Summer School vindt plaats van 25 t/m 29 juni 2018 in Amsterdam.

  

Meer prijzen worden binnenkort aangekondigd!

Register here for BCF Career Event!

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.