Programma 2017

Ook dit jaar staat er weer een mooi programma ingepland voor BCF Career Event België! De eerste sprekers zijn al aangekondigd, en komende tijd zal er meer bijkomen. Wil je vast een impressie? Klik op de button en bekijk het programma van vorig jaar. 

Zie hieronder de eerste sprekers van BCF Career Event België.

– Johan Cardoen, algemeen directeur van VIB, komt een keynote speech geven. 
– Aina Astudillo Fernandez van doctorat.be komt vertellen hoe u uw carrière kan voorzetten na het behalen van een PhD.
– Hans van de Water en Toon Verlinden van 'The Floor Is Yours' zullen ultieme tips geven om uw presentatietechnieken nieuw leven in te blazen.
– Co-Searching gaat meer vertellen over hoe u de ideale werkgever vindt.
– Ann Van Gysel, Turnstone communications zal ook haar kennis met jullie delen!
– Veroniek De Schamphelaere, Vlerick Business School, ‘Which (psychological) contract do you sign up for? Your expectations and those of the employer: two sides of the same coin’.
– Lucia Smit, Braingain, Review your LinkedIn profile.
Laurence Boxus will present: What you wear has much more impact than you think! 

GSK bedrijspresentatie

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.