Word BCF België Ambassadeur en krijg exclusieve privileges!

Heb jij een mooi netwerk in België en wil hen helpen bij de volgende stap in hun carrière oriëntatie? Word ambassadeur, profiteer van exclusieve voordelen en help ons BCF Career Event België 2017 onder de aandacht te brengen binnen jouw netwerk!

Wat houdt het ambassadeurschap in?
Via o.a. Facebook, LinkedIn en/of Twitter kan je je netwerk adviseren deel te nemen aan BCF Career Event België 2017 op 16 november in Gent ICC. Waarom? Zodat zo veel mogelijk mensen hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten! Als jij een aantal berichten verspreidt via je social media kanalen geef je je eigen netwerk ook de kans dit event bij te wonen. Daarnaast waarderen we het als je het event onder de aandacht wilt brengen door middel van het ophangen van posters en verspreiden van flyers. Deze kunnen wij per post naar je toe sturen.

Wat krijg je ervoor terug?
Wanneer jij een aantal van onze berichten deelt via je netwerk dan krijg jij de volgende privileges:

• Exclusief netwerken met werkgevers en andere ambassadeurs tijdens de lunch en borrel.
• Gratis cateringvouchers op BCF Career Event in november (consumptiebonnen en lunch).
• Jij mag meedenken over de inhoud van het event: zijn er sprekers die jij graag zou willen zien, of organisaties die je wilt ontmoeten? Laat het ons weten en wij doen ons best om het te regelen.
• Wil je een beetje bijverdienen? Als ambassadeur krijg je voorrang op helpersplekken. Als helper heb je een deel van de dag een ondersteunende rol bij de organisatie, zoals helpen bij de registratie of het assisteren van sprekers tijdens het programma. Hiervoor krijg je 10 euro per uur in de vorm van Bol.com bonnen.
• Je komt op onze ambassadeurspagina op de website, waar we trots onze ambassadeurs voorstellen. Tevens kondigen wij onze ambassadeurs aan via social media.
• Jij krijg op het event een exclusieve VIP goodiebag.

Vind je het leuk om bij te dragen aan dit fantastische event en wil je daarvoor in ruil op 16 november exclusieve privileges krijgen? Zoals netwerken met de aanwezige organisaties, gratis promotie, cateringvouchers en nog veel meer? Neem dan contact op met Isabelle van Vliet via i.vanvliet@hyphenprojects.nl o.v.v. Aanmelding BCF Ambassadeurs Netwerk. Vermeldt gelijk je contactgegevens, waar je werkt of studeert en welke acties jij kunt ondernemen.

Voor aanvullende vragen en/of aanmelden kun je terecht bij:

Isabelle van Vliet 

Hyphen Projects
P.O. Box 1858
1200 BW, Hilversum
The Netherlands

T: +31(0)35 303 3226
E: i.vanvliet@hyphenprojects.nl  
W: www.bcfcareerevent.be 

INSCHRIJVEN VOOR 3 MEI!!
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.