Sponsoren België 2016

Onderstaande organisaties waren sponsor van BCF Career Event België 2016. Wilt u sponsor worden van BCF Career Event België 2017? Neemt u dan contact op met Laura Hillege via l.hillege@hyphenprojects.nl of +31(0)35 303 0013.

HOOFDSPONSOR

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson
'Met ruim 100 jaar ervaring concentreert de Johnson & Johnson “family of companies” zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek gebaseerde en technologie gedreven producten. Johnson & Johnson streeft naar het maken van een verschil in gezondheidszorg. Johnson & Johnson is het moederbedrijf van Janssen (voorheen Crucell, Janssen Biologics). Neem een kijkje op de website van Johnson & Johnson voor meer informatie.'

SPONSOREN

tec

tec
'tec is een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren ze technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Met een team van enkele honderden gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk behoort tec tot de topspelers op de Belgische markt. Meer informatie vind je op hun website.'

PRIMER BioBusiness Recruitment

PRIMER BioBusiness Recruitment
'PRIMER BioBusiness is het eerste en het enige recruitmentbureau dat zich volledig richt op commerciële functies in de Life Sciences in de Benelux. PRIMER is onderscheidend doordat de teamleden zelf werkzaam zijn in een commerciële rol binnen de Life Sciences en daarom de functies van binnenuit kennen. PRIMER biedt een specialistische aanpak gebaseerd op persoonlijke marktkennis en een uniek netwerk van ambitieuze en commerciële talenten. PRIMER richt op functies in o.a. Business Development, Market Access, Venture Capital en Consultancy.'

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.