Impressie 2016

Op 23 november 2016 vond de eerste editie van BCF Career Event Belgíë plaats. Meer dan 1000 deelnemers kwamen bij elkaar in Gent ICC. Via de beursvloer, het programma en de Career Support services konden zij in contact komen met 78 organisaties die actief zijn op de arbeidsmarkt.

"Smooth and professional organisation. Great amount of candidates visited the event. Succesfull first edtion!"

"Professional event".

"Keep up the good work".

"Very well organised. More participants than expected. Congratulations!"


Via onderstaande buttons vindt u meer informatie over voorgaande editie.

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.