Career Support

Tijdens BCF Career Event België 2016 was er de mogelijkheid om gebruik maken van professionals die helpen bij de volgende stap in uw carrière. Dit kon zijn door u te helpen bij het maken van keuzes, door u te helpen zoeken naar de functie die bij u past of door u te helpen om uzelf beter te presenteren bij werkgevers. Hieronder leest u meer over de verschillende onderdelen die tijdens BCF Career Event België 2016 werden aangeboden.

Loopbaan coaching

Een-op-eengesprek met een Career Coach. Career coaching helpt u in korte tijd verder bij dilemma’s en praktische vragen op loopbaangebied.

Lees hier meer >>>

CV checks

Uw eerste indruk bij een potentiële werkgever is erg belangrijk. Het CV is uw visitekaartje! We willen u graag helpen goed voor de dag te komen.

Lees hier meer >>>

Info platform for int. researchers

Get personalised targeted advice and tips on job hunt, management idiosyncrasies and cultural does and don’ts.
.

Lees hier meer >>>

Imago en stijladvies

Persoonlijk advies over een professionele kledingstijl die u kan helpen uw carrieredoelstellingen te bereiken met meer zelfvertrouwen.

Lees hier meer >>>

LinkedIn portretfoto

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Een professionele profielfoto voor uw LinkedIn profiel en CV is een must. 

Lees hier meer >>>

Make-up advies

Make-up advies nodig voor een verzorgde uitstraling tijdens een sollicitatiegesprek? Handige tips, terwijl u professioneel wordt opgemaakt.

Lees hier meer >>>

INSCHRIJVEN VOOR 3 MEI!!
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.