Aanmelden BCF Career 2018

De volgende editie van BCF Career Event is op 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht.

Vul dit formulier in en wij sturen u het aanmeldformulier incl. prijzen binnen 1 werkdag toe. De brochure met meer achtergrond informatie is nog niet klaar, die zal naar verwachting eind augustus 2017 gereed zijn.

Heeft u vragen, neem dan gerust persoonlijk contact met ons op via info@bcfcareerevent.nl of +31(0)35 623 0781.

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.