Algemene voorwaarden BCF Career Event 2017

Voor deelname aan BCF Career Event in Jaarbeurs Utrecht op 11 mei 2017 gelden de volgende tarieven:

Werkzoekende Werkgever
Online voorinschrijving (t/m 3 mei 2017)  € 0 € 39 (excl. BTW) *
Aan de deur op 11 mei 2017  € 10 (incl. BTW)  € 50 (incl. BTW) *

* incl. lunch & drink vouchers

Online registratie start 1 januari 2017 en sluit 3 mei 2017. Hierna is het alleen nog mogelijk je aan de deur te registreren.

Deelname is inclusief:

  • Toegang tot de beursvloer met stands
  • Toegang tot het programma
  • Een exemplaar van de BCF Career Guide '17/'18

Deelname aan Career Support is kosteloos, maar alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. De capaciteit is beperkt. Het is niet mogelijk van tevoren tijd te reserveren, dus zorg dat je je op 11 mei op tijd meldt.

Registratie

Het is alleen mogelijk je voor BCF Career Event in te schrijven door het inschrijfformulier op BCFcareerevent.nl in te vullen. Als bewijs van inschrijving ontvang je een e-mail. Ontvang je deze e-mail niet, dan kunnen we niet garanderen dat je registratie is geslaagd.

Per e-mail ontvang je enkele dagen voor het event een registratiebewijs met registratienummer. Zorg dus dat we je juiste mailadres hebben en check eventueel je spamfolder. Adreswijzigingen dien je zelf door te voeren via 'Personalia' in jouw persoonlijke pagina/account op BCFjobs.nl. Dit account wordt automatisch voor je aangemaakt bij inschrijving.

Annulering is alleen mogelijk per e-mail via info@bcfcareerevent.nl. Toegangskaarten zijn op naam; het is niet mogelijk je toegangskaart af te staan aan een ander.

Uploaden CV

Als je via het registratieformulier van BCF Career Event je CV upoadt, dan geef je daarmee toestemming dat je CV opgenomen wordt in de CV-database van BCFjobs, de vacaturesite van BCF Career Event. Je CV kan dan gevonden worden door werkgevers en recruitment bureaus die toegang hebben tot de CV-database. Klik hier voor het privacy beleid van BCFjobs.

INSCHRIJVEN VOOR 3 MEI!!
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.