Social Media

Je hoeft niet tot BCF Career Event te wachten om je te oriënteren op de volgende stap in je carrière. Ons social media kanaal BCF Career is het hele jaar beschikbaar voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in carrières in Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma.

Sluit je aan bij BCF Career en...

  • Kom in contact met toekomstige werkgevers
  • Breid je netwerk uit en kom in contact met business leaders
  • Ontvang het laatste carrièrenieuws, tips & tricks en bediscussieer (carrière-) vraagstukken met vakgenoten
  • Etc....

Word lid van onze LinkedIn groepen

Like ons op Facebook

Volg ons op Twitter

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.