Registreren

De gratis voorinschrijving voor BCF Career Event België 2017 in Gent ICC is gesloten.

Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je BCF Career Event aanstaande donderdag 16 november alsnog bezoeken? Dat kan! Je kan ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10 bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur kan je zelfs gratis naar binnen op 16 november.

Download alvast het inschrijfformulier en neem het ingevuld mee naar het event om de registratie ter plekke sneller te laten verlopen.

 

Let op! er kan on-site alleen maar met CASH worden betaald.

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.