Career Support

De volgende editie van BCF Career Event is op 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze editie zijn ook weer volop career support onderdelen te vinden.

Tijdens afgelopen editie van BCF Career Event op 11 mei 2017 kon je gebruik maken van professionals die jou hielpen bij de volgende stap in je carrière. Dit kon zijn door je te helpen bij het maken van keuzes, door je te helpen zoeken naar de functie die bij jou past of door je te helpen om jezelf beter te presenteren bij werkgevers.

Loopbaan coaching

1-op-1 gesprek met een Career Coach. Career coaching helpt je in korte tijd verder bij dilemma’s en praktische vragen op loopbaangebied!

Lees hier meer >>>

Carrièrevoorlichting

Professionals uit verschillende functies en organisaties vertellen over hun loopbaan, huidige functie en werkgever. Krijg alle tips.

Lees hier meer >>>

Netwerkorganisaties

Als je veel mensen in de sector kent, is het veel makkelijker om carrièremogelijkheden, business mogelijkheden en hulp in zijn algemeenheid te vinden.

Lees hier meer >>>

Info platform for int. researchers

Get personalised targeted advice and tips on job hunt, management idiosyncrasies and cultural does and don’ts.

Lees hier meer >>>

CV checks

Je eerste indruk bij een potentiële werkgever is erg belangrijk. Je CV is je visitekaartje! We willen je graag helpen goed voor de dag te komen.

Lees hier meer >>>

LinkedIn portretfoto

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Laat een professionele profielfoto maken voor je LinkedIn profiel en CV.

Lees hier meer >>>

Make-up advies

Make-up advies nodig voor een verzorgde uitstraling tijdens een sollicitatiegesprek? Ter plekke krijg je handige tips, terwijl je professioneel wordt opgemaakt.

Lees hier meer >>>

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?
Waar wacht je nog op en meld je vandaag nog GRATIS aan voor BCF Career Event België 2017! Het event is speciaal voor studenten, starters en professionals op TSO, BSc, MSc, PhD en postdoc niveau. De ideale plek om in contact te komen met o.a. deze werkgevers.

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 16 november wordt het event ook voor de tweede keer in België georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.