Career Support

Tijdens BCF Career Event 2017 kan je gebruik maken van professionals die jou helpen bij de volgende stap in je carrière. Dit kan zijn door je te helpen bij het maken van keuzes, door je te helpen zoeken naar de functie die bij jou past of door je te helpen om jezelf beter te presenteren bij werkgevers.

Loopbaan coaching

1-op-1 gesprek met een Career Coach. Career coaching helpt je in korte tijd verder bij dilemma’s en praktische vragen op loopbaangebied!

Lees hier meer >>>

Carrièrevoorlichting

Professionals uit verschillende functies en organisaties vertellen over hun loopbaan, huidige functie en werkgever. Krijg alle tips.

Lees hier meer >>>

Netwerkorganisaties

Als je veel mensen in de sector kent, is het veel makkelijker om carrièremogelijkheden, business mogelijkheden en hulp in zijn algemeenheid te vinden.

Lees hier meer >>>

Info platform for int. researchers

Get personalised targeted advice and tips on job hunt, management idiosyncrasies and cultural does and don’ts.

Lees hier meer >>>

CV checks

Je eerste indruk bij een potentiële werkgever is erg belangrijk. Je CV is je visitekaartje! We willen je graag helpen goed voor de dag te komen.

Lees hier meer >>>

LinkedIn portretfoto

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Laat een professionele profielfoto maken voor je LinkedIn profiel en CV.

Lees hier meer >>>

Make-up advies

Make-up advies nodig voor een verzorgde uitstraling tijdens een sollicitatiegesprek? Ter plekke krijg je handige tips, terwijl je professioneel wordt opgemaakt.

Lees hier meer >>>

INSCHRIJVEN VOOR 3 MEI!!
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.