BCF Career Event België

Career Event voor Life Sciences, Chemie, Food & Farma
BCF Career Event België is sinds de eerste editie op 23 november 2016 ook direct de grootste carrièrebeurs in België voor Bio, Chemie, Food & Farma. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière. Bij BCF Career Event België zijn ruim 1000 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

De volgende editie zal plaatsvinden op donderdag 16 november 2017 in Gent ICC.

Wat biedt BCF Career Event België jóu?

  • Meer dan 80 interessante organisaties
  • Ruim 60 standhouders en werkgevers op de beursvloer
  • Inspirerend programma & presentaties
  • CV checks door ervaren recruiters
  • Een-op-eengesprek met een carrière coach
  • Diverse netwerkmogelijkheden
  • Gratis exemplaar van de BCF Career Guide

Bent u werkgever?
Kijk dan op de pagina VOOR WERKGEVERS of vind deze in het menu hierboven.

Hoofdsponsor 2016

Johnson & Johnson

Sponsors 2016

INSCHRIJVEN VOOR 3 MEI!!
Wanneer een toegangskaart online wordt besteld (uiterlijk 3 mei), is deze voor werkzoekenden gratis. Je kunt ook op 11 mei ter plekke een toegangskaartje kopen voor €10,- bij de on-site registratiebalie. Vanaf 14.00 uur is het zelfs mogelijk om gratis toegang te krijgen.  

OVER BCF CAREER EVENT
BCF Career Event is sinds 2005 de grootste en meest toonaangevende carrièrebeurs in Europa voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma met in Nederland jaarlijks ruim 2000 bezoekers en meer dan 100 deelnemende organisaties. Op 23 november werd het event ook voor de eerste keer in België succesvol georganiseerd.

EXPOSEREN OP BCF
Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent en wilt u uw imago als aantrekkelijke werkgever versterken? BCF Career biedt u effectieve en voordelige tools aan om dit te realiseren!
Vraag de deelnamebrochure vandaag nog aan en voor  vragen neem gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat BCF voor u kan betekenen.